hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    Girişimcilerin Büyük Hataları Etkinliği İstanbul'da Gerçekleşecek!

    11.06.2024 Salı | 12:49Son Güncelleme:

    Branding Türkiye ve Tech İstanbul organizasyonuyla hazırlanan Girişimcilerin Büyük Hataları etkinliği 13 Haziran'da "Pollyannacılık" ana temasıyla gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İBB Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı Akıllı Şehir Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Tech İstanbul ile Bütünleşik Pazarlama ve İş - Ekonomi Mecrası Branding Türkiye'nin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Girişimcilerin Büyük Hataları etkinliği 13 Haziran 2024 tarihinde ekosistem paydaşlarını buluşturmaya hazırlanıyor!

    Girişimcilik odaklı podcast serisi ve kitap olarak Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hazırlanıp 2023'te yayınlanan Girişimcilerin Büyük Hataları, 2024 yılında Branding Türkiye ve Tech İstanbul partnerliğiyle etkinlik serisi olarak ekosistemle buluşuyor. Toplamda 12 etkinlikten oluşan serinin her bölümünde bir ana tema odağında konferans, panel ve girişim sunumu olacak. Etkinliğin son kısmındaki serbest networking aşamasında ise katılımcılar etkinliğe katılan ekosistem paydaşlarıyla tanışma ve iş birliği yapma fırsatı bulacaklar.

    Etkinliğe Nasıl Kaydolabilirim?

    Girişimcilerin Büyük Hataları etkinliğine katılmak için İstanbul Senin uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde etkinliğe kaydolabilirsiniz. Etkinlik sayfasını ziyaret edip etkinliğe ücretsiz kaydolabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Etkinlik Programı

    Konferans, Panel, Girişim Sunumu ve Networking olmak üzere 4 kısımdan oluşan etkinliğin programı şöyle;

    Bölüm #1: Konferans - Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye - Founder)
    Bölüm #2: Panel - Gökhan Çam (PardonApp - Kurucu) & Moderatör
    Bölüm #3: Girişim Sunumu - Ali Osman Yalçın (Yeşilbağ - Kurucu Ortak)
    Bölüm #4: Networking
    Kayıt zorunludur.
    Kontenjan sınırlıdır.

    Bu tür etkinliklerin faydalı olacağını ve daha da çoğalması gerektiğini inananlardanım. Zira Girişimcilik Ekosistemi Dünyada büyüyor. Ayrıca ciddi bir katma değeri de beraberinde getiriyor. Hem Girişimciler hem yatırımcılar hem de Ülkeler kazanıyor.

    Türkiye’de girişimcilik ekosistemine her koldan yatırımcılar da ilgi duymaya başladı ve bu tür organizasyonlara da katılmaları ve bilgi edinmeleri faydalı olacaktır.

    Okuyucularımdan gelen talep doğrultusunda mümkün mertebe hem bilgi vermeye hem de katılım sağlayıp bilgi almaya çalışıyorum.

    Bir sonraki etkinlik / organizasyonda görüşmek üzere.

    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

    TOPLU ULAŞIM VE KALABALIK ORTAMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE – TEMİZLİK