hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    İstanbul'da GlobeMeets B2B Networking Etkinliği 2024'te Buluşuyor!

    14.02.2024 Çarşamba | 10:30Son Güncelleme:

    Turizm ve seyahat sektörünün öncü platformu GlobeMeets, geçtiğimiz yıl başarıyla gerçekleştirdiği organizasyonun ardından, bu yıl İstanbul'un gözde mekanlarından Rixos Tersane İstanbul'da, 12-13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliği ile sektördeki varlığını sürdürmeye hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GlobeMeets, alıcı seyahat acentaları ve hizmet sağlayıcılarını bir araya getirerek geçen yıl sektörde önemli bir platform oluşturdu. Etkinlik, katılımcılarına global pazarda rekabet avantajı sağlama, yeni iş birlikleri kurma ve sektördeki en son trendleri öğrenme fırsatı sunuyor.

    İstanbulda GlobeMeets B2B Networking Etkinliği 2024te Buluşuyor

    Geçen yılki etkinlik, 26 şehirden 109 Hosted Buyer acenta ve 700'den fazla potansiyel alıcı acenta temsilcisini 38 ülkeden bir araya getirerek büyük bir başarı elde etti. GlobeMeets, sektördeki ihtiyaçlara yönelik etkili, iş birliğine odaklı ve katma değerli bir platform olma misyonunu sürdürüyor.

    Bu yılki etkinlik, geçmiş başarıların üzerine yeni hedefler koyarak daha büyük ve etkileyici olacak. GlobeMeets Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt, 2024 projeksiyonunu paylaşarak, geçen yıl elde ettikleri başarıyı daha da geliştirmek için çalıştıklarını belirtti. Bu sene etkinliği Rixos Tersane İstanbul'a taşıyan GlobeMeets, 2 güne çıkararak daha fazla katılımcıya ve iş birliğine olanak tanımayı hedefliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Etkinlikte bu yıl, Türkiye'nin 26 şehrinden 125 Hosted Buyer acenta ve 20 ülkeden 40 Hosted Buyer acenta, ayrıca İstanbul'dan 700'den fazla alıcı acenta yer alacak. Katılımcılar, 50 farklı ülkede lokal acenta hizmeti alabilecekleri DMC'lerden, dünya genelinden turizm ofislerine, hava yollarından marketplace iş ortaklarına, yurt dışından otellere, sigorta ve vize hizmet sağlayıcılarına kadar birçok sektör temsilcisi ile randevulu görüşmelerde bulunabilecekler.

    GlobeMeets, fayda odaklı ve katma değerli bir platform olarak, katılımcılarına karşılıklı fayda sağlama, bilgi alışverişi ve iş birliklerini güçlendirme imkanı sunmayı hedefliyor. Etkinlik, sektörün yenilikçi çözümlerini, sürdürülebilir turizm uygulamalarını ve geleceğin seyahat trendlerini ön plana çıkararak, sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

    Etkinlik Detayları:
    Tarih: 12-13 Eylül 2024
    Yer: Rixos Tersane İstanbul

    İstanbul'da GlobeMeets ile sektördeki gelişmeleri takip edin, yeni iş birlikleri kurun ve seyahat trendlerinin öncüsü olun!"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

    TOPLU ULAŞIMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE - TEMİZLİK