hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    1-7 Mart haftası nasıl geçecek?

    01.03.2021 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba yeni haftaya ve Mart ayına Ay Terazi burcundayken güzel ve güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Güzellik, uyum ve sevgiden yana olacağımız için sevdiklerimize jestler yapabilir, ilişkilerimizi güçlendirebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eğer sorunlu giden bir ilişkimiz varsa iletişimi koparmak için çok doğru bir zaman olabilir. Bu etkiler Salı günü de devam edeceği için kendimizle ilgilenebilir ve her türlü güzellik işlemlerimizi yaptırabilir, kendimiz ya da sevdiklerimiz için güzel şeyler satın alabiliriz.

    Ay artık küçülme evresinde olduğu için spora ya da diyete başlamak da kilo verme adına etkili olacaktır. Pazartesi günü öğlen Ay ve Satürn arasındaki güzel açı bir işimizi sağlamlaştırabilir.

    Ayrıca Pazartesi gecesi Ay ve Merkür arasındaki güzel açı beklediğimiz iyi bir haberi getirebilir. Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve tutkularımız ön plana çıkacak. Aklımıza koyduğumuz bir konuyu hayata geçirebiliriz.

    Gizemli konular ilgimizi çekebilir ve gizli olayları çözebiliriz, sezgilerimiz de çok güçlü olabilir.

    4 Mart Perşembe itibariyle Mars İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak, 23 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde girişimlerimizle ilgili çok fazla kararsızlık yaşayabilir, iki konu ya da iki kişi arasında kalabiliriz. Bu dönemde dedikodu, yalan ve aldatılmalar artabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cuma ve cumartesi günleri ise Ay Yay burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve yeni bir konu hakkında araştırma yapıp harekete geçebiliriz. Spor yapmak ve özellikle açık havada yürüyüş yapmak çok iyi gelebilir.

    Cuma günü sabah erken saatlerde Merkür ve Jüpiter’in gökyüzünde buluşacak olması güzel bir haber almamızı ve içimizin umutla dolmasını sağlayabilir.

    Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyeceği için ciddi konulara yoğunlaşabilir, ailemizi ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Maddi konular ve kariyerimiz de gündemimizde olabilir, evde olsak da iş düşünüp çalışabiliriz.