hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    10 Temmuz Yengeç yeni ayının etkileri ne olacak? İşte en çok etkilenecek burçlar!

    05.07.2021 Pazartesi | 09:03Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisiyle sağlam bir başlangıç yapabilir ve kalıcı adımlar atabiliriz. Gündemimizde maddi konular, güzellik, sanat ve yeme içme konuları olabilir. İştahımız çok açık olacağı için kilo alımına dikkat!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güzellik bakımlarımızı yaptırmak ve zevkli alışverişler yapmak için uygun bir gün olabilir. Bu hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişimimiz hızlanacak. Bu hafta çok fazla konuşma ve yazışma yapabilir, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

    6 Temmuz Salı 10:36’da Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı iletişim sorunlarına ve hayal kırıklıklarına sebep olabilir! Kurduğunuz bir hayal ya da yaptığınız bir plan suya düşebilir!

    7 Temmuz Çarşamba Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı da bir ilişkimizin bozulmasına sebep olabilir! Üzerimizde ciddi anlamda bir baskı hissedebilir ve özellikle duygusal anlamda zorlanabiliriz!

    9 Temmuz Cuma itibariyle Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkilerini yoğun bir şekilde hissedebilir, duygusal anlamda çok hassas olabiliriz.

    10 Temmuz Cumartesi 04:16’da gerçekleşecek Yengeç Yeni Ayı gündemimize aile, ev ya da evlilikle ilgili bir konuyu getirebilir, bu alanlarda bir bitiş ya da yeni bir başlangıç yaşayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burcu ya da yükseleni Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilirler!

    11 Temmuz Pazar 23:36’da iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle bitlikte düşüncelerimiz daha fazla aile ve ev odaklı olabilir, her konuda güvenlik ihtiyacımız artabilir.