hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    11 Mayıs Boğa burcunda Yeniay! Etkileri ne olacak?

    10.05.2021 Pazartesi | 09:12Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisiyle yavaş bir başlangıç yapabilir ve her şeyi ağırdan alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salı gecesi 22:00’de gerçekleşecek Boğa burcundaki Yeni Ay’ın etkilerini Pazartesi itibariyle yoğun bir şekilde hayatımızda hissedebiliriz.

    Boğa Yeni Ayı en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanları etkileyecek.

    Gündemimizdeki konular maddiyat, güzellik, sanat ve yeme içme konuları olabilir, bu alanlarda yeni gelişmeler yaşanabilir.

    Ayrıca kadınlarla ilgili konular da gündemde olabilir, özellikle kadınlardan gelecek düşmanlıklara dikkat etmek gerekebilir! Venüs ve Merkür İkizler burcunda ilerlediği için bu dönemde herkes çok fazla ikilemde kalabilir, kararsızlık yüzünden yapılan planlar sürekli değişebilir.

    Bu dönemde herkesin ruh hali çok çabuk değişebilir, bu yüzden verilen sözler tutulmayabilir ya da söylenen her şey doğru olmayabilir!

    Bu dönemde iletişim dünyamız canlanabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz ama fikirler sürekli değişeceği için çevremizdeki insanlarla güven sorunları yaşayabiliriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayramın birinci ve ikinci günü Ay İkizler burcunda olacağı için bol bol konuşma ve yazışma yapabiliriz, sevdiklerimizle havadan sudan konuşup vakit geçirebiliriz.

    Bayramın ikinci günü büyük şans gezegeni Jüpiter Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve 28 Temmuz’a kadar Balık burcunda kalacak. Bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Akrep ve Yengeç olanlar çok şanslı olacaklar.

    Bu burçlarda olanların hayatına yeni fırsatlar gelebilir. Bayramın üçüncü günü ve hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve sevdiklerimize özlem duyabiliriz.

    Çok hassas olabilir ve içimize kapanabiliriz! Evimizle ve ailemizle ilgilenebilir, yeni düzenlemeler yapabiliriz. Sevdiklerimizle bir arada olabileceğimiz huzurlu ve keyifli bayramlar dilerim.