hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    14-20 Haziran haftası astroloji yorumları! Beklenmedik olaylar kapınızı çalabilir

    14.06.2021 Pazartesi | 09:16Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya sert bir başlangıç yapabilir ve bu hafta ciddi anlamda eski sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ay Aslan pazartesi ve salı Aslan burcunda ilerleyeceği için egolar yüksek olabilir ve aşırı kibir ya da gurur sorun yaşamamıza sebep olabilir!

    Merkür retrosu karşımıza eski sorun yaşadığımız insanları ve eski sorunlu konuları getirebilir!

    Pazartesi ve salı; yeniden Uranüs’e retro etkisiyle sert açı yapacak olan Satürn eski çözülmemiş bir sorunla ilgili karşımıza beklenmedik bir olay çıkartabilir ve kelimenin tam anlamıyla şoke olup şaşırabiliriz!

    Bu hafta karma ve kadersel olaylar ön planda olacak ve önemli hesaplaşmalar yaşanabilecek! Haklı olan hakkını alacak, haksız olan ise ciddi anlamda kayıp yaşayacak!

    Eğer bu haftayı sakin ve adaletli olarak geçirebilirsek 23 Haziran’dan sonra ve özellikle Temmuz ayında ektiğimiz iyi tohumların karşılığını almaya başlayabileceğiz. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda olacak; hayatımızla ilgili yeni düzenlemeler ve bir çok konuda temizlik yapıp sorunlu her şeyden arınmak isteyeceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta cuma itibariyle üzerimizdeki stres azalmaya başlayabilir, özellikle hafta sonunu keyifli ve sosyal ortamlarda sevdiklerimizle birlikte geçirmek için planlar yapabiliriz.

    20 Haziran Pazar akşamı Balık burcunda retro yapmaya başlayacak olan Jüpiter, son 1 ay içinde kaçırdığımız bir fırsatı yeniden karşımıza çıkartabilir.

    Jüpiter retrosu 28 Temmuz’a kadar Balık burcunda devam edecek, bu süreye kadar özellikle burçlarının ilk derecelerinde doğan Balık, Akrep ve Yengeç’ler çok şanslı olabilecekler, iyi haftalar.