hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    15-21 Şubat haftasında bizleri neler bekliyor?

    15.02.2021 Pazartesi | 09:07Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisiyle enerji dolu bir başlangıç yapabilir, aklımızdaki konularla ilgili gerçekleştirmek için aceleci olabiliriz. Merkür retrosu hala devam ettiği için yeni hiç bir konuda acele etmemek ve bir şeyleri başlatmamak en doğrusu olacaktır. Bu dönemde en doğrusu yarım kalan işleri tamamlamak ve rutin işleri yapmaya devam etmek olmalıdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski yarın kalmış konularla ya da eski insanlarla ilgili hesaplaşmalar yaşanabilir. Salı günü de Ay Koç burcunda ilerleyecek, sabırsızlığa ve çabuk sinirlenmeye karşı dikkatli olmak gerekebilir, küçük şeyler hızla büyüyebilir!

    Salı gecesi Ay ve Plüton arasındaki sert açı bir konuda sorun ya da bitiş yaşamamıza sebep olabilir! Bu haftaya Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek.

    Yeme içme ile ilgili konular gündemde olabilir, kilo almamak için aşırı yemek tüketimine dikkat etmek gerekebilir.

    Sanat, moda ve maddiyatla ilgili konular gündemde olabilir. Aşırı tembelliğe karşı da dikkatli olmak gerekebilir, işler yavaş ilerleyebilir.

    17 Şubat Çarşamba 19:05’de Satürn ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı ani ve baskı yaratacak bir gündem yaratabilir! Bir konuda üzerimizde ciddi bir baskı hissedebiliriz ve kısıtlamalarla ilgili yeni bir gündem olabilir.

    Bir konuda otorite ile insanlar arasında uzlaşmazlık çıkabilir, asi davranışlar ortaya çıkabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geniş kitleleri etkileyecek yeni kurallar gelebilir! Bu hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerleyecek, çok fazla iletişim ve aynı zamanda iletişim kirliliği olabilir! Her duyulana inanmamak en doğrusu olacaktır. Çok fazla yalan ve dedikodu gündemde olabilir.

    21 Şubat Pazar itibariyle Merkür Kova burcunda retrosunu bitirip düzgün bir şekilde ilerlemeye başlayacak. Pazartesi günü itibariyle iletişim trafiğimiz hızlanmaya ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir.

    Merkür retrosunun bitmesi en çok burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanların hayatını hızlandıracak. Önemli kararlar, başlangıçlar ve büyük imzalar için 1 Mart itibariyle harekete geçilebilir, iyi haftalar.