hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    21-27 Eylül haftası! Eski defterler açılabilir

    21.09.2020 Pazartesi | 10:20Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisiyle hırslı ve tutkulu bir başlangıç yapabilir, aklımızdaki hedefe kilitlenebiliriz. Hislerimiz çok kuvvetli olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. Derin ve gizli konular ilgimizi çekebilir, bu alanlarda araştırmalar yapabiliriz. Aşırı kıskançlık, sahiplenme ve kin duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Topaz, dumanlı kuvars, sitrin ve kaplan gözü gibi taşlar iyi gelebilir. Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek ve özgürlüğümüze düşkün olacağız. Yolculuk yapabilir ya da eski gittiğiniz yerleri özleyip yeniden gitme planları yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yabancılarla ilgili bir gelişme yaşayabilir ya da yasal konularla ilgilenebilirsiniz.

    Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjiyi dengeler, lapus lazuli ya da mavi safir iyi gelebilir.

    22 Eylül Salı 16:30 itibariyle Güneş Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca her türlü ilişki gündemimizde olacak. Sorunlu giden bir ilişkiyi düzeltmek için çaba gösterebilir ya da tamamen bitirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Mars retrosu Koç burcunda devam ettiği için hızlı ve yeni kararlar zarar getirebilir. Bu dönemde ilişkilerle ilgili eski konular açılabilir ve eski sevgili ya da eşle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Haksızlık yapanlarla ilgili bu dönemde ilahi adalet devreye girebilir ve kadersel hesaplaşmalar yaşanabilir.

    Bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Terazi, İkizler ve Kova olanlar yaptıklarıyla dikkat çekip öne çıkabilirler. Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, gündemimizde çok ciddi konular olabilir ve karamsarlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Maddi konular ya da aileyle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjiyi dengeleyebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ay Oğlak burcundayken oniks ve obsidyen taşlarını taşımak iyi gelebilir. Bu hafta sonu Ay Kova burcunda olacak, aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Açık havada vakit geçirmek Ve spor yapmak çok iyi gelebilir. Teknolojiyle Ve uzayla ilgili konular ilgimizi çekebilir, bu alanlarda araştırmalar yapılabilir. Sosyal ortamlarda arkadaşlarla zaman geçirilip eğlenilebilir. Aşırı özgürlük isteği ya da asiliğe karşı dikkatli olmak ve ani kararlar almamak faydalı olacaktır.

    Ay Kova burcundayken mavi ve mor renkleri fazla enerjiyi dengeleyebilir. Mavi safir ve ametist taşlarını taşımak iyi gelebilir.

    27 Eylül Pazar saat 10:41 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde gizemli ve derin konular daha fazla ilgimizi çekebilir, merak ettiğimiz mistik konularda araştırmalar yapabiliriz. Çok şüpheci ve sivri dilli olabilir, çevremizdeki insanlar iletişim sorunları yaşayabiliriz. Bu dönemde sizden gizlenen şeyleri araştırıp ortaya çıkartabilir, gizli düşmanlarınızı fark edebilirsiniz. Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar bu dönemde düşünceleriyle ve konuşmalarıyla çok fazla dikkat çekebilirler, iyi haftalar.