hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    23-29 Kasım haftasında bizleri neler bekliyor?

    23.11.2020 Pazartesi | 09:04Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcu etkisi ile duygusal ve hassas bir başlangıç yapabilir, sevdiklerimizin sorunlarıyla ilgilenip onlar için fedakarlıklarda bulunabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çok yaratıcı olabiliriz ve ortaya sanatsal işler çıkarabiliriz. Sevgilimizle romantik zamanlar geçirebilir ve aşkımızı ilan edebiliriz. Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz. Ayaklarımız hassas olabilir ve alerjik durumlar yaşayabiliriz.

    23 Kasım Pazartesi 16:37’de Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek güzel açı bugün güzel bir haber almamızı sağlayabilir ve güzel bir anlaşma yapabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz güzel bir haber bugün gelebilir.

    Bu etkiler Salı günü de devam edecek ama önemli işlerinizi 24 Kasım Salı 13:42’ye kadar yapmanız faydalı olacaktır çünkü bu saat sonrasında Ay boşluğa girecek yani önemli bir açı yapmayacak, bu durum işlerinizi yavaşlatabilir ya da hayata geçirmek istediğiniz konuyla ilgili başarısızlık getirebilir! Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkler enerjinizi arttırabilir.

    24 Kasım Salı 18:05 itibariyle Ay Koç burcuda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak.

    25 Kasım Çarşamba ve 26 Kasım Perşembe günleri de Ay Koç burcunda ilerleyecek, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve cesur olabiliriz. Aceleciliğe, ani gelişen kavga ve kazalara dikkat etmek gerekebilir! Özellikle 25 Kasım Çarşamba gecesini Perşembe’ye bağlayan saatlerde ani bir olayla gerilebiliriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    26 Kasım Perşembe 16:50’de Ay ve Plüton arasında gerçekleşecek açı ile 21:13’de Ay Jüpiter arasında gerçekleşecek sert açı günü keyifsiz ve stres içinde geçirmemize sebep olabilir! Hem duygusal hem de maddesel krizler ortaya çıkabilir ve bir konuda kayıp ya da bitiş yaşayabiliriz! Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

    27 Kasım Cuma ve hafta sonu Ay Boğa burcunda ilerleyecek, gündemimizdeki konuyu ağırdan alıp yavaş hareket edebiliriz. Özellikle maddi konularda tamamen sağlamda ve güvende olmak isteyebiliriz. Çıkarlarımızı çok düşünebilir ve daha fazla kazanmak ya da faha fazla şeye sahip olmak isteyebiliriz. Yeme içme konularında çok iştahlı olacağımız için kilo alımına dikkat! Güzellik ve modayla ilgili konularla ilgilenebilir, zevkli şeyler satın alabiliriz. Boğaz, ses telleri ve boyun hassas olabilir, bu yerlerdeki ağrılara dikkat!

    27 Kasım Cuma Venüs ve Uranüs arasındaki sert açı aşk hayatınızla ilgili sürpriz ve ani bir gelişmeye sebep olabilir! Kendinizi ani bir aşk başlangıcı ya da bitişi içinde bulabilir ya da var olan ilişkinizdeki partnerinizle ilgili beklemediğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca kadınlarla ya da çocuklarla ilgili bir gündem olabilir, bu gündem kriz yaratabilir! Bu sert açı özellikle burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanları etkileyebilir ve radikal bir gelişme yaşayabilirler!

    Aynı gün 22:24’de Ay ve Venüs arasında da yaşanacak olan bu sert açı yaşanan gündemi ya da krizi daha da arttırabilir!

    29 Kasım Pazar sabah saatlerinde Ay’ın hem Plüton hem de Jüpiter ile yapacağı olumlu açılar, aynı zamanda Neptün’ün Balık burcunda retro hareketini bitirmesi, öğleden sonra da Ay’ın Satürn ile olumlu açı yapması Pazar günümüzün güzel ve anlamlı geçmesini sağlayabilir. Ailenizle ya da sevgilinizle huzurlu bir pazar günü yaşayıp keyif yapabilirsiniz.

    Ay Boğa burcundayken kırmızı, narçiçeği, mercan ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. 30 Kasım Pazartesi 12:27’de İkizler burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasının etkisini bu hafta boyunca hayatınızın bir alanında tamamen hissedebilir, büyük bir bitiş ya da başlangıç yaşayıp hayatınızın dönüşmeye başladığını görebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İkizler burcundaki Ay Tutulması en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu İkizler, Yay, Başak ve Balık olanları etkileyecek. Bu hafta yayınlanacak olan yeni astroloji videomda Ay Tutulmasının etkilerini anlatacağım, iyi haftalar.