hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    26 Ekim-1 Kasım haftası! Boğa Dolunayının burçlara etkileri ne olacak?

    26.10.2020 Pazartesi | 09:10Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal bir başlangıç yapabilir ve geçmiş konulara yoğunlaşıp anılarda yolculuk yapabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanatsal konular gündemimizde olabilir ve ilham gerektiren konularda çok yaratıcı olabiliriz. Sevdiklerimizin sorunlarıyla ilgilenebilir ve onlara her konuda yardımcı olabiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edecek.

    Ay Balık burcundayken mor rengi enerjimizi dengeleyebilir. Bu hafta Dolunay haftasında olduğumuz için önemli bir gelişme yaşayabilir, belirsiz bir konunun netleşmesiyle önümüzü daha fazla görebiliriz. Dolunay zamanlarında gizli şeyler ortaya çıkar ve gerçekleri öğrenip aydınlanabiliriz.

    28 Ekim Çarşamba, 29 Ekim Perşembe ve 30 Ekim Cuma Ay Koç burcunda İlerleyecek, enerjimiz yüksek olabilir ve yeni başlangıçlar için hevesli olabiliriz ama Merkür retrosunun hala devam ettiğini unutmamalısınız! Yeni başlangıçlar ve yeni kararlar için çok düşünüp iyice araştırma yapmadan büyük bir adım atmamalısınız.

    Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Hafta sonu ise Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve Boğa Dolunayının etkisini çok yoğun bir şekilde hissedeceksiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Ekim Cumartesi 17:49’da Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatınızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz. Gündemimizde maddi konular, estetik, moda, lüks eşyalar, sanat, yeme-içme ve diyet gibi konular olabilir. Boğa Dolunayında en çok burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanlar etkilenecek. Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkler enerjimizi arttırabilir.