hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    28 Haziran-4 Temmuz haftasında bizleri neler bekliyor?

    28.06.2021 Pazartesi | 09:12Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki boşluk etkisiyle kararsız bir başlangıç yapabilir ve hangi yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz. Herkesin kafası çok karışık olabilir ve önemli kararlar almak riskli olabilir. Bu hafta salı ve çarşamba günleri ise Ay Balık burcunda ilerleyecek ve kararsızlığımız daha da artacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki durum ya da iki insan arasında kalabilir ve hangi yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz. Hislerimiz çok kuvvetli olabilir ve rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz. Yaratıcı ve sanatsal olabilir, ortaya güzel eserler çıkartabiliriz.

    1 Temmuz itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve yepyeni bir aya güçlü bir başlangıç yapabileceğiz.

    1 Temmuz itibariyle daha cesur ve atak olabilir, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz. 1 Temmuz Perşembe 15:36’da Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı, hayatımızın bir alanında sorun yaşamamıza ve bir engelle karşılaşmamıza sebep olabilir!

    Özellikle erkeklerle ve hayatınızda otorite olan erkek yöneticilerinizle ciddi sorun ya da tartışma yaşayabilirsiniz!

    Bu hafta cuma ve cumartesi de Ay Koç burcunda ilerleyecek, aklımıza koyduğumuzu cesur bir şekilde hayata geçirebiliriz. Yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz. Bu pazar günü Ay Boğa burcunda ilerleyecek, maddi konular gündemimizde olabilir ve çıkarlarımızı daha fazla korumak isteyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gündemimizde para, taşınmaz mallar, yiyecekler ve güzellikle ilgili konular olabilir. Kişisel bakımlarımızı yapmak ve zevkli eşyalar satın almak için kendimizi çok iyi hissedebiliriz.

    Aşk gezegeni Venüs de artık Aslan burcunda ilerlediği için bu dönemde herkes kendine dönebilir ve kendi değerini anlayıp çevreye gücünü gösterebilir. Bu dönemde almak istediğimiz şeyleri almak için çok tutkulu olabiliriz, aşırı lüks harcamalara karşı dikkatli olmak gerekebilir, iyi haftalar...