hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    5 Ekim haftası! Hedeflerimize yoğunlaşma zamanı

    05.10.2020 Pazartesi | 12:07Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve aklımızdaki hedefe yoğunlaşabiliriz. Gündemimizde güzellik, sanat, yeme-içme ve maddi konular olabilir. Huzur çok önemli olacağı için risk almaktan kaçınabilir ve bu yüzden işleri ağırdan alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5 Ekim Pazartesi 21:42’de Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı güzel ve önemli bir gelişme yaşamamızı sağlayabilir.

    Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu, narçiçeği ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

    6 Ekim Salı, 7 Ekim Çarşamba ve 8 Ekim Perşembe Ay İkizler burcunda ilerleyecek, iletişim dünyamız canlanabilir ve çok fazla görüşme yapıp yeni anlaşmalara imza atabiliriz. Önemli görüşmelerinizi bu hafta salı ve çarşamba günleri yapmaya çalışın çünkü bu hafta perşembe günü akşam 18:45’e kadar Ay boşlukta olacak yani önemli bir açı yapmayacak! Önemli bir açı gerçekleşmediğinde görüşmeler havada kalabilir ve hayata geçmeyebilir. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjiyi arttırabilir.

    8 Ekim Perşembe 18:45 itibariyle Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak, duygusal ve hassas olabilir, sevdiklerimizle daha fazla ilgilenip onlar için fedakarlıklar yapabiliriz. Bu etkiler cuma ve cumartesi günleri de devam edecek. Gündemimizde ev, aile ve vatanla ilgili konular olabilir. Her anlamda güvenliğimizi daha fazla önemseyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    9 Ekim Cuma Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı ani ve yıkıcı gelişmelere sebep olabilir!

    10 Ekim Cumartesi ise Ay hem Güneş’le hem Jüpiter ile, hem Plüton’la hem de Mars’la sert açı yapacağı için bu hafta sonu her konuda çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum! Mutlaka güvenli alanlarda ve sevdiklerinizin yanında olmaya çalışın. Hiç bir konuda risk almamanızı tavsiye ederim çünkü kaza, kavga, kayıp ya da afet (deprem/patlama/sel) olaylarına açık bir hafta sonu yaşayabiliriz! Ayrıca kadınlar ya da çocuklarla ilgili krizler de olabilir! Ay Yengeç burcundayken beyaz, gri ve sarı renkleri enerjimizi dengelememize yardımcı olabilir.

    11 Ekim Pazar günü Ay aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak, kendi gücünüzün farkına varabilir ve kendi isteklerimize yoğunlaşıp keyif yapmak isteyebiliriz. Tembellik yapabilir ve pazar gününü bol bol dinlenerek geçirebiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

    14 Ekim’de Akrep burcunda Merkür retrosu başlayacağı için etkisini bu haftadan hissetmeye başlayabiliriz. Bu dönemde iletişim sorunlarına ve teknoloji ile ilgili karışıklıklara dikkat etmek gerekir. Attığınız imzalara da çok dikkat etmeli, özellikle kandırılmalara karşı dikkatli olup sadece eskiden tanıdığınız ve güvendiğiniz insanlarla iş yapmalısınız. Bu dönemde hayatınıza girecek olan yeni insanlar size zarar verebilir ve sizden gizli işler çevirebilir. Ayrıca bu dönemde yarım kalan eski işler yeniden başlayabilir, eski iş arkadaşlarınızla ya da eski doslarınızla yeniden bir araya gelebilir ve eski planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkür retrosunda eski sevgiliniz de yeniden gündeme gelebilir, ondan bir haber alabilir ya da tesadüf bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Eğer yarım kalan bir ilişkiniz varsa Merkür retro döneminde yeniden başlayabilir ama retro döneminde yeniden başlayan ilişkiler çok güvenilir olmayabilir! Eskide kalan ve yeniden hayatınıza girmeye çalışan kişiye ancak hem Merkür hem de Mars retrosu bittikten sonra yani 14 Kasım’dan sonra eğer hala hayatınızdaysa güvenmeye başlayabilirsiniz ama bu tarih öncesi eski partner de yeni başlayacak bir ilişki de çok güven vermeyebilir! Haftaya Merkür retrosuyla ilgili daha da detaylı bilgileri yine sizler için yazacağım, iyi haftalar.