hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Güneş tutulması etkisi! 14-20 Aralık haftası nasıl geçecek?

    14.12.2020 Pazartesi | 09:14Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Yay burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması etkisi ile oldukça gergin ve belirsiz bir başlangıç yapıyoruz. İçsel sıkıntı yaşayabilir ve önümüzü görmekte zorlanabiliriz. Gündemde eğitim, spor, yurt dışı, dil, din, ırk, ulaşım, yayıncılık ve mahkeme konuları olabilir. Bu alanlarla ilgili yeni kurallar ya da yeni uygulamalar gelebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş tutulması Pazartesi akşamı 19:16’da gerçekleşecek ve en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, İkizler, Başak ve Balık olanları etkileyecek. Hayatınızın bir alanında bu hafta bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz.

    Haftaya Ay ve Neptün arasındaki sert açıyla başladığımız için ve bu açı Güneş Tutulmasını da etkilediği için bir konuda bu hafta büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilir, güvendiğimiz dağlara kar yağması sonucu üzülebiliriz. Bitti sandığımız bir şey yeniden başlayabilir ya da başlayacağını sandığımız bir şey ani bir gelişmeyle bitebilir.

    15 Aralık Salı ve 16 Aralık Çarşamba Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve aile hayatımızı daha fazla düşünecek, maddi kazançlarımız için daha fazla mücadele etmek isteyeceğiz. Kararlı ve hırslı olabilir, geleceğimiz için çok daha fazla çalışabiliriz.

    15 Aralık Salı 19:22 itibariyle aşk gezegeni Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlıyor. Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Koç ve Aslan olanlar bu dönemde daha şanslı ve çekici olabilirler. Genel anlamda aşk hayatımızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabiliriz ve özel hayatımızı canlandırmak için harekete geçebiliriz. Salı akşamı Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açının etkisiyle duygusal hayatımızla ilgili ani ve sürpriz bir gelişme yaşayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    16 Aralık Çarşamba akşamı ise Ay ve Mars arasında gerçekleşecek sert açı ile gece Ay ve Plüton arasındaki kavuşum kavga ve kazalara karşı dikkatli olmamızla ilgili bizi uyarabilir! Ayrıca deprem ve yer altıyla ilgili konular gündemde olabilir!

    17 Aralık Perşembe, 18 Aralık Cuma ve 19 Aralık Cumartesi Ay Kova burcunda ilerleyecek ve aklımıza estiği gibi davranmak özgürce davranmak isteyeceğiz. Aşırı asi ve kavgacı olmamaya dikkat etmek faydalı olacaktır. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz ve teknolojiyle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz.

    17 Aralık Perşembe 08:05 itibariyle disiplin ve karma gezegeni Satürn Kova burcuna geçiyor ve 7 Mart 2023’e kadar Kova burcunda kalacak! Bu uzun sürecek Satürn Kova yolculuğunda hem bireysel hem de genel hayatımızda radikal bir dönüşüm yaşayacağız! Bu dönemden en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlar etkilenecekler!

    19 Aralık Cumartesi 16:07 itibariyle bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter de Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve önümüzdeki bir yıl içinde herkesin hayatına farklı bir konuda şans getirecek. Özellikle bilim, teknoloji, uzay ve sosyal hayatla ilgili bu bir yıllık dönemde büyük değişimler ve önemli gelişmeler yaşanabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta hem Güneş Tutulması var, hem Satürn ve Jüpiter Kova burcuna geçiyor hem de 20 Aralık Pazar günü saat 06:09’da Merkür Güneşin kalbinden geçecek yani Cazimi gerçekleşecek! Bu hafta büyük ve sürpriz haberlere, önemli bir bitiş ya da başlangıca hazır olun, 2020’ye son bir damga vuracak büyük bir gelişme yaşayabiliriz. Daha detaylı yorumlarımı bu hafta yayınlanacak olan astroloji videomdan da takip edebilirsiniz, iyi haftalar.