hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Hesaplaşma zamanı! Eski defterler açılabilir

    02.11.2020 Pazartesi | 09:07Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki boşluk etkisiyle kafamız karışık ve oldukça kararsız bir başlangıç yapacağız. Hangi yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz ve Merkür retrosu da hala devam ettiği için iletişim sorunları yaşayabiliriz. Bu hafta eski ve kapanmamış bir konuyla ilgili hesaplaşma yaşanabilir, sorunu kökten çözmek için bu Cuma günü itibariyle harekete geçebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2 Kasım Pazartesi 13:00 itibariyle Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız canlanacak ama çok fazla kirli bilgi ortamınızda dolaşabilir dikkat

    Pazartesi, salı ve çarşamba günleri her duyduğunuza inanmamalı ve yalan haberlere karşı dikkatli olmalısınız! Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjinizi arttırabilir.

    3 Kasım Salı 20:50’de Terazi burcunda Merkür retrosu bitecek ve önümüzdeki günlerde iletişim dünyamız canlanmaya ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayacak.

    Merkür retrosunun son günü olan Salı günü iletişimle ya da ulaşımla ilgili büyük karışıklıklar yaşanabilir, eski bir partnerle karşı karşıya gelinip bir hesaplaşma yaşanabilir!

    Yeni anlaşmalar ve imzalar için 9 Kasım haftasının beklenmesi en doğrusu olacaktır.

    5 Kasım Perşembe ve 6 Kasım Cuma Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve sevdiklerimizi aşırı sahiplenebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gündemimizde ev ve aileyle ilgili konular olabilir, evin içinde yeni düzenlemelere yapabiliriz. Ev taşıma, satın alma, şehir ya da ülke değiştirme gibi konular gündeminizde olabilir.

    Ülke gündemi çok yoğun olabilir ve milli değerler ön plana çıkabilir. Aşırı duygusallığa ve fanatikliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir!

    6 Kasım Cuma 11:53’de iletişim gezegeni Merkür ve disiplin gezegeni Satürn arasında gerçekleşecek sert açı kötü haberler getirebilir ve bir konuda üzerimizde baskı hissedip rahatsızlık duyabiliriz. Gündemdeki bir konuyla ilgili yeni kurallar ya da kısıtlamalar gelebilir!

    Bu hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve kendimize olan güvenimiz artacak. Yaptıklarımızla öne çıkabilir, beğenilmek ve dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Yüce gönüllü olabilir ve sevdiklerinize jestler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir ve sevgilinizle romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı rengi enerjinizi ve çekiciliğinizi arttırabilir.