hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Merkür retrosu başladı... 1 - 7 Şubat haftası nasıl geçecek?

    01.02.2021 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya ve yepyeni bir aya Ay’ın Başak burcundaki etkisiyle titiz ve detaycı bir başlangıç yapabilir, yarım kalan işleri hızlı bir şekilde yapıp iş hayatımıza yoğunlaşabiliriz. Sabah saatlerinde Ay ve Plüton arasında olumlu açı bize enerji verebilir, bir konuda dönüşüm yaşayabiliriz. Pazartesi 14:09’da Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı haftaya güzel bir haberle başlamamızı sağlayabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 Şubat Pazartesi 14:26 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve ilişkiler gündemimizde olacak. Merkür retrosu da başladığı için eskiden tanıdığımız insanlardan haberler alabilir ya da sürpriz karşılaşmalar yaşayabiliriz.

    1 Şubat 17:06 itibariyle aşk gezegeni Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, 25 Şubat’a kadar sürecek olan bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova, İkizler ve Terazi olanlar çok şanslı ve çekici olabilirler. Pazartesi gece Ay ve Satürn arasındaki olumlu açı da bir konuda kendimizi sağlam ve güvende hissetmemizi sağlayabilir.

    Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, güzellik ve sanatla ilgili konular gündemimizde olabilir. İlişkilerimizi düzenlemek için karşımıza fırsatlar çıkabilir.

    2 Şubat Salı Ay’ın hem Jüpiter hem de Güneş ile olumlu bir açı yapacak olması günün güzel haberlerle geçmesini sağlayabilir. 3 Şubat Çarşamba gecesi Ay ve Venüs arasındaki sert açı Çarşamba gecemizi gergin geçirmemize sebep olabilir, özellikle kadın erkek ilişkilerinde hayal kırıklıklarına dikkat!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4-5 Şubat Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve tutkularımız ön planda olacak, aklımıza koyduğumuz şeyi hayata geçirebiliriz. Aşırı inat ve hırsa dikkat!

    4 Şubat Perşembe 11:40’da Ay ve Jüpiter arasındaki sert açı para kaybına ya da duygusal konularda abartılı davranışlara sebep olabilir!

    Akşam saatlerinde Ay’ın hem Mars’la hem de Güneş’le yapacağı sert açılar Perşembe akşamını gergin ve kavga enerjisiyle geçirmemizi etkileyebilir, ayrıca kazalara da dikkat etmek gerekebilir! Bu hafta sonu Ay Yay burcunda ilerleyecek, spor yapmak ve hareket halinde olmak için güzel bir zaman olabilir.

    Derin araştırmalar yapabilir ve dostlarımızla bol bol sohbet edebiliriz. Seyahat planları yapabilir ve uzak yerlere gitmeyi hayal edebiliriz.

    6 Şubat Cumartesi Venüs Satürn ile buluşacak, bu buluşma özel hayatımızla ilgili yeni bir sorumluluk almamızı ya da partnerimiz tarafından baskı altında kalmamıza sebep olabilir! İlişkimiz yeni bir boyuta geçip ciddileşebilir.