hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Yeni haftada burçları neler bekliyor?

    22.03.2021 Pazartesi | 09:22Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki etkisiyle duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. Kadınlarla ilgili konular gündemde olabilir, özellikle anne ya da yakın bir kadın arkadaşla ilgili bir gelişme yaşanabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca evinizle ilgili de bir gündemini olabilir, evinizi yenileyebilir ya da yeni bir ev için araştırma yapabilirsiniz. Mideyle ilgili hassasiyetiniz olabilir ve kontrol ya da tedavinizi yaptırabilirsiniz. Bu etkiler salı günü de devam edecek.

    Güneş ve Venüs artık Koç burcunda ilerlediği için bu hafta yeni ve cesur kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Gergin konular varsa eğer çok savaşçı ya da kavgacı bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

    Venüs Koç burcunda ilerlediği için bu dönemde özellikle kadınlar daha gergin ve savaşçı bir ruh hali içinde olabilirler, sorunları çözmek için mücadeleci olabilirler. Kadın erkek ilişkileri için de hem tutlulu hem de kavgalı zamanlar yaşanabilir!

    Burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar bu dönemde daha şanslı ve dikkat çekici olabilirler. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, kendimize olan güvenimiz artabilir ve yüce gönüllü olup sevgimizi jestlerle gösterebiliriz. Bu günlerde gurur, kibir ve lüks harcamalara karşı dikkatli olmak gerekebilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta cuma ve cumartesi Ay Başak burcunda ilerleyecek, iş ve çalışma odaklı olacağız. Hayatımızı düzenleyebilir ya da bazı şeyleri temizleyebiliriz.

    Sağlıkla ilgili kontrollerimizi yapabilir, yeni bir diyete ya da detoksa başlayabiliriz. Bu pazar günü Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve pazar gecesi 21:47’de Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay etkilerini yoğun bir şekilde cuma günü itibariyle hayatımızın bir alanında hissetmeye başlayabiliriz.

    Terazi Dolunayı özellikle kadın erkek ilişkileriyle ilgili bir gündem yaratabilir ve gizli bir konu ortaya çıkabilir. Bu Dolunay ile birlikte var olan ilişkiniz daha da güçlenebilir ya da sorunlu bir ilişki yaşıyorsanız tamamen bitebilir.

    Yeni bir ilişkiye ya da ortak bir işe başlarsanız partnerinizle güçlü bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Bu Dolunayda sanatçılarla ya da liderlerle ilgili bir gündem yaşanabilir, bir kriz çözülebilir ya da daha da büyüyebilir!