hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Opr. Dr. Cem Payaslı
    Opr. Dr. Cem Payaslı

    Opr. Dr. Cem Payaslı

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Rinoplasti nedir?

    Bu yazımda en çok soru aldığım konulardan bir diğeri olan burun estetiğiyle ilgili yazmak istedim. En çok talep edilen estetik operasyonların başında gelen burun ameliyatlarıyla (rinoplasti) ilgili söyleyebileceğim en güzel cümle “Küçük değil, doğal burun güzeldir.”

    Devamını Oku27.09.2021

    Burun dolgusu nedir?

    Herkese merhabalar, yoğun bir dönemim ardından yeni yazımla tekrar sizlerleyim.

    Devamını Oku27.09.2021

    "Botoks" nedir ve ne içindir?

    Herkese merhabalar, cnnturk.com’daki plastik cerrahi ve estetik konusunda sizleri aydınlatmak amacıyla ele aldığım yazı serime çok yoğun bir dönemin ardından heyecanla tekrar devam ediyorum. Plastik cerrahi ve estetik konusunda şöyle bir yaklaşımım var; kişiler bu konuda bilgi sahibi olmayabilirler ve bu doğrultuda onları bilgilendirmek çok yön verici olmakla beraber aynı şekilde de biz plastik cerrahların görevidir.. Neticede gelişmeleri ve uygulamaları bizler takip ediyoruz ve size en uygun işlemi önermeden önce de sizlerin bilgi sahibi olmanız, sizler ve bizler açısından değerli.

    Devamını Oku26.11.2020

    Liposakşın nedir?

    Herkese merhabalar, Cnnturk.com’daki yazı serime keyifle devam ediyorum. Sizleri bilgilendirmek ve merakınızı gidermek beni çok memnun ediyor. Önceki haftalarda ‘Fransız Yüz Askısı’ ve ‘Liplift’ operasyonları ile ilgili bilgiler paylaşmıştım. Bu haftaki yazım için konu başlığı olarak Liposakşın - yani yağ alımı uygulamasını uygun gördüm.

    Devamını Oku03.09.2020

    Liplift nedir, nasıl yapılır?

    Herkese merhabalar, bu haftaki yazımın konusunu LİPLİFT olarak belirledim. Öncelikle operasyonun ne olduğundan bahsedeceğim, ardından bu operasyonun kimler için ideal olduğunu paylaşacağım.

    Devamını Oku02.09.2020

    Estetikte 'Fransız Askı' uygulaması nedir?

    Herkese merhabalar, artık ben de her hafta yazılarımla CNNTURK.COM’da olacağım.

    Devamını Oku24.08.2020