Tarafsız Bölge
Ahmet Hakan
Pazartesi - Çarşamba 20:30
İmamoğlu-Yavaş... Özel kararsız mı? Bant-Jammer-Valiz... O otelde ne oldu? Jammer nasıl bir cihaz? Tarafsız Bölge'de konuşuldu
Ekrem İmamoğlu-Mansur Yavaş... Özgür Özel kararsız mı? Özel'in hayalindeki sistem ne? Yavaş "yedek adaylığı" kabul eder mi? Yavaş'ın 2028 hesabı ne? "Bant" ve "jammer" tartışmasında kim ne dedi? Bant-Jammer-Valiz... O otelde ne oldu? Jammer nasıl bir cihaz? Ahmet Hakan 'Tarafsız Bölge'de sordu; emekli Tümgeneral Dr. Mehmet Okkan, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Gazeteciler Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve İsmail Dükel yanıtladı.
İstanbul'da deprem fırtınası! 6,2'lik sarsıntı sonrası merak edilenler Tarafsız Bölge'de konuşuldu
İstanbul tam bir deprem fırtınası yaşadı. 3.9 büyüklüğündeki ilk deprem, 12.19'da Silivri açıklarında meydana geldi. Bundan yarım saat sonra bu kez 6.2'lik deprem bütün kenti ve çevre illeri şiddetli bir şekilde salladı. Artçı sarsıntılar ara vermeden devam etti. Gün içinde en büyüğü 5.9 olmak üzere 266 artçı sarsıntı yaşandı. Büyük depremle birlikte dışarı çıkanlar bir daha evlerine girmeye cesaret edemedi. Panikle kendini camdan, balkondan atan İstanbul'da 163, Tekirdağ'da 26, Kocaeli'de 23, Sakarya'da 40 kişi yaralandı. Deprem sonrası merak edilen sorular ise Tarafsız Bölge'de masaya yatırıldı. Ahmet Hakan sordu; Deprem Bilimci Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, emekli Tümgeneral Dr. Mehmet Okkan, Gazeteciler Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve İsmail Dükel yanıtladı.
Gece Görüşü
Hande Fırat
Perşembe 20:45
Siyasetin gündemine damga vuran tüm gelişmeler Gece Görüşü'nde tartışmaya açılıyor
Siyasetin gündemine damga vuran tüm gelişmeler Gece Görüşü'nde tartışmaya açılıyor. Hande Fırat soruyor, Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Masum Türker, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Gazeteciler Melik Yiğitel, Zafer Şahin ve İsmet Özçelik yanıtlıyor. Gece Görüşü bu akşam 20.45'te CNN TÜRK'te.
"Risk" mi arttı yoksa "stres" mi attı? Marmara Denizi "tsunami" üretir mi? Hangi ilçede deprem tehlikesi yüksek? Gece Görüşü'nde tartışıldı
İstanbul'daki 6,2'lik sarsıntı sonrası merak edilenler Gece Görüşü'nde masaya yatırıldı. Hande Fırat sordu; Akademisyen Ahmet Cevdet Yalçıner, Akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Kırık, CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Gazeteciler Melik Yiğitel, Zafer Şahin ve İsmet Özçelik yanıtladı.
Akıl Çemberi
Fulya Öztürk
Cuma 20:45
Yeni kamera kapatma görüntüleri, İmamoğlu'nun sızan gizli görüşmeleri ve Özel'in Mansur Yavaş açıklaması Akıl Çemberi'nde konuşuldu
CNN TÜRK yeni görüntülere ulaştı. Ekrem İmamoğlu'nun 6 Mart 2025'teki toplantısında oteldeki kamera bu kez peçeteyle kapatılmış. Niye İBB değil, otelde buluştular? İmamoğlu'nun sızan gizli görüşmeleri neler? Asıl mesele jammer mı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğunun sürmesi halinde uygulayacakları formülü açıkladı. Daha önce hiç adaylık için ismini geçirmediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret etti bu kez. Yavaş'ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde parlamenter sisteme geçirilerek Ekrem İmamoğlu'nun Başbakan olabileceğini söyledi. Özel, İmamoğlu'ndan umudu kesti mi? Fulya Öztürk 'Akıl Çemberi'nde sordu; Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Gazeteciler Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve İsmail Dükel yanıtladı.
İstanbul'da 1 saatte 4 deprem ne anlatıyor? Tsunami ihtimali ne? Deprem çantasında ne olmalı? Akıl Çemberi'nde konuşuldu
Marmara Denizi'nde 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. AFAD, akşam saatlerinde Büyükçekmece açıklarında 3.5, 4.3, 3.7 ve 3.5 büyüklüğünde 4 artçı deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntının ardından merak edilenler, Akıl Çemberi'nde değerlendirildi. Fulya Öztürk sordu; Deprem Bilimci Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Tarihçi Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Kırık, BAĞKUT Eğitmeni Abdulsamet Aktan, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Akademisyen Dr. Hazar Vural, Gazeteciler Özay Şendir ve Abdulkadir Selvi yanıtladı.
CNN TÜRK Masası
Fulya Kalfa
Cumartesi 20:45
Belediyelerin SGK borcu ne kadar? İstanbul'da 6.2'lik deprem: Kime inanacağız? 7 üzeri deprem ihtimali düştü mü? CNN TÜRK Masası'nda konuşuldu
Gündemdeki sıcak başlıklar CNN TÜRK Masası'nda konuşuldu. Fulya Kalfa sordu; ilk bölümde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ikinci bölümde Akademisyen Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, Deprem Bilimci Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Gazeteciler Zafer Şahin, Abdülkadir Selvi ve İsmet Özçelik yanıtladı.
Putin pes mi etti, taktik mi yapıyor? ABD İran'ı vurmayı kafasına koydu mu? Nüfusun düşmesi nasıl engellenecek? CNN TÜRK Masası'nda tartışıldı
Siyasetteki sıcak tartışmaların şifreleri CNN TÜRK Masası'nda çözüldü. Fulya Kalfa sordu; Akademisyen Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, CNN TÜRK Moskova Temsilcisi Siyamend Kaçmaz, Gazeteciler Abdulkadir Selvi, Gaffar Yakınca, Taha Hüseyin Karagöz, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy ve Tarihçi Prof. Dr. Erhan Afyoncu yanıtladı.
Ne Oluyor?
Göksu Öngören Özgür
Salı - Pazar 20:45
Özel'in hayalindeki sistem ne? "Bant" ve "jammer" tartışmasında kim ne dedi? İran limanını İsrail mi vurdu ABD mi? Ne Oluyor?'da konuşuldu
Siyasetteki sıcak gelişmeler Ne Oluyor?'da mercek altına alındı. Göksu Öngören Özgür sordu; Akademisyenler Prof. Dr. Uğur Özgöker, Dr. Hazar Vural, CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Gazeteciler Melik Yiğitel, Serkan Fıçıcı, Güngör Yavuzaslan ve CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy yanıtladı.
Bant-Jammer-Valiz: O otelde ne oldu? Kimler jammer kullanabilir? İmamoğlu'nun o otelde sakladığı sır ne? Ne Oluyor?'da konuşuldu
Bant-Jammer-Valiz: O otelde ne oldu? Kimler nasıl jammer kullanabilir? İmamoğlu'nun o otelde sakladığı sır ne? "O videoyu yayınlamayın" talimatı mı? Hangi TV kanallarına baskı yapılıyor? Göksu Öngören Özgür Ne Oluyor?'da sordu; Deprem Bilimci Prof. Dr. Tuncay Taymaz, CNN TÜRK istanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Akademisyen Doç. Dr. Levent Ersin Orallı, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Hukukçu Dr. Tarkan Erdal, Hukukçu Kürşat Ergin, Gazeteciler Gaffar Yakınca ve Melik Yiğitel yanıtladı..